2018 yılın ilk yol çalışması başladı:

Kahta Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri yaz sezonunun gelmesiyle birlikte İlçe merkezi ve mahallelerde stabilize yol çalışmasına başladı.

Kahta Belediyesi 2018 yılın ilk yol çalışması Girne mahallesinde stabilize yol çalışmasına başladı. İlçe genelindeki asfalt çalışmaları öncesi tüm hızıyla sürdüren Kahta Belediyesi Girne mahallesinden ilk çalışmasını başlatarak yaz buyunca çalışmalar sürecek,

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak,2018 yılı programımızda yer aldığı yol, asfalt ve kilitli parke taşı çalışmalarımızda hedefimiz ilçemizde 200 Bin Metrekare Asfalt çalışması yaklaşık olarak,25-26, ton sıcak asfalt çalışması yapılacak, ayrıca 160 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı çalışmamız olacak,

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Toprak;”Her yıl kalitemizi artırarak yaptığımız asfalt ve parke çalışmalarımız bu yıl da hızla devam ediyor. Tüm yollarımızı ve cadde sokaklarımızı güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ediyoruz. Yol çalışmaları bizim için çok önemli. Bu yüzden bütün ara sokaklar ve ana caddelerde titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 4,yıl boyunca 18 mahallerimizde eşit mesafede titizlikle çalışmalarımızı sürdürdük.ve bundan sonrada devam edecek,”dedi”