Yaz Mevsimi Öncesi Parklar Güvenle Kullanılabilecek

Kâhta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yaz mevsimin yaklaşması ile birlikte parklarda artan nüfus yoğunluğunu düşünerek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Park ve Bahçelerde yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman TOPRAK, sportif aletlerin, oyun gruplarının, korkulukların bakım ve onarımının yapıldığını belirterek, hedeflerinin; Yeşillik içerisinde herkesin güvenle kullanabileceği alanlar oluşturmak olduğunu söyledi. Başkan Toprak,açıklamada: “Yaz sezonu içerisinde yapmamız gereken çalışmalardan birisi de Park ve Bahçelerin çocuklarımıza hazır hale getirilmesidir. Yürüyüş yapan, fitness aletlerinden istifade ederek sportif olarak da kendini geliştirmek isteyen, bu konuda sağlıklı kalabilmek için mücadele içerisinde olan tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek amacındayız. Bu doğrultuda Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Yaptıkları bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz, Kâhta ilçemizde bulunan tüm parklarla ilgili bir tarama yaparak. Mevcut parklarla ilgili durumu önce tespit ettiler. Şimdi de bunlar üzerinde var olan park bakım eksikleri ve ihtiyaçları tamamlıyoruz. Sportif aletleri, oyun parklarını, korkulukları hem bakım onarımdan geçiriyoruz, hem de tahdilatını yapıyoruz. Kırılmış ve hasar görmüş olanların yerinede yenileri monte ediyoruz, yenileri ile değiştiriyoruz. Ayrıca oyun parklarımızda sulama sistemini otomatik hale getiriyoruz. Hedefimiz yeşillik içerisinde herkesin güvenle kullanabileceği alanlar oluşturmaktır. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.