Başkan Toprak Taşeron İşçileriyle Bir Araya Geldi.

Kahta Belediyesi Konferans Salonunda işçilerle bir araya gelen Başkan Toprak.Kahta Belediyesinde çalışan 184 taşeron işçinin mülakat sınavlarına girmeye başlamasıyla beraber kadroya geçişler belirlenmeye başlandı.

"2014 yılında yapılan seçimlerde birlikte bu göreve geldiklerini Söyleyen Başkan Abdurrahman Toprak, personeliyle birlikte gece gündüz demeden ilçemiz’e hizmet  etmek için çalıştığını belirti.

"Daha önceki döneminde olduğu gibi bu dönemde Allah nasip etti.İşçilerimize Yine Benim dönemde kadronun verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan AbdurrahmanToprak;”2014 yılında yapılan seçimlerde birlikte bu göreve geldik. 2004 yılında bu göreve geldiğimize Kahta'mıza hizmet etmeye çalıştık. Ve 184 işçi kardeşlerimize kadro geldi. Taşeron işçilerimize kadronun verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Toprak. Bir fakir gariban kardeşimize kadronun gelmesi benim için büyük nir onur ve dünyaya bedeldir. Çünkü yokluğun, parasızlığın ve insanın cebinde kuruş para olmadan eve gitmenin ne kadar acı bir şey olduğunu bilen ve yaşayan biriyim. Bizler, mesai saatleri içerisinde çalışıp maaşımızı helal ederek çocuklarımızın nafakasını helal bir şekilde eve götüreceğiz. Eğer mesai saatleri içerisinde yapmış olduğunuz işten içiniz rahat ise, hiçbir zaman kendinizde bir rahatsızlık duymayacaksınız. Bugün 150 bin nüfuslu Kahta’nın içinde kadro size nasip olmuştur. Eğer bu kadro size nasip olmuş ise sizde yaptığınız işin hakkını yerine getirerek evinize helal lokma götürün" dedi.

“Her kim olursa olsun çalışma saatlerine riayet edecektir. Bizim yolumuz ak, adalet ve Allah'ın rızasını kazanmak yoludur. Bu memlekette sürekli kendi menfaati uğruna ihya etmeye çalışıyorlardı. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde İlçemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Ne hizmet yapma konusunda ne de personel maaşlarını ödeme konusunda hiç bir sıkıntı yaşanmayacak şimdiye kadar bizden yardım talebinde bulunan hiçbir cami, Kuran kursu, ve taziye evleri eli boş göndermemişiz. Bizim mücadelemiz bu memleketi yüz yıl geri götüren haramzadelere karşıdır. Bu memleketi sömürmeye çalışanların başı, şuan öne eğilmiş. Bize her türlü iftiraları atmalarına rağmen biz doğru yoldan ayrılmadık. Geçmiş dönemolsun ve bu dönem olsun Kahta'nın  hizmetçisi benim. Eskiden belediyemize yaklaşık 600-700 bin TL arası elektrik faturası geliyordu. Mart ayında sadece 66 bin TL elektrik faturası gelerek 550 ve 650 tasarruf sağlamış bulunuyoruz, kasamızda kalan parayla ise Kahta'mıza birlikte hizmet götüreceğiz. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Hepimiz çok çalışmalıyız. Eğer benden daha iyi birisi varsa çıksın ortaya bizler kahta için neler yaptığımızı sizler olduğu gibi bütün kahta halkı biliyoruz.ama biz şunu istiyoruz bu göreve, tepeden bakan insanlar gelmesin.gelmesinide istemiyoruz, Gerçek manada bu memlekete hizmet edecek kim varsa rabbim bu kutsal görevi onlara nasip etsin. Bize falanca şeyhin oğlu diyorlardı. Halbuki, ben gerçek şeyhin ellerini de ayaklarını da öperim"Dedi”