8 Mart Kadınlar Gününde Şehit Ailelerine Yemek Verildi.

Kahta Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle şehit ailelerine yemek verildi,

"Bir Tesiste düzenlenen programa Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya. Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Toprak, Halil Geyik, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Selçuk Çalıkuşu, İlçe Emniyet Müdürü Durmuş Ali Özkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, AK Parti Kâhta Kadın Kolları Başkanı Ebru Güler,ve Şehit Aileleri katıldı.

"Kahta ilçe Kayamakamı Ahmet Gazi Kaya,Belediye Başkan Yardımcısı Halil Geyik.ve Ömer Toprak, şehit aileleriyle tek tek ilgilendiler,Yemekte konuşan Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya,kadınların toplumun temel direği olduğunu söyledi. Kadınların toplumun mayasını oluşturduğunu aktaran Kaymakam Kaya şu ifadelerini kulandı,

“Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Toprağa düşen tüm şehitlerimizi başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk onun silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi hayırla yad ediyor ruhları şad olsun diyorum. Allah onların şefaatini bizlerin ve neslimizin üzerinden eksik etmesin diyerek dua ediyorum. Aziz milletimizin mayası ve temel direği sizlersiniz.”

"Tüm şehit annelerinin acısını paylaştığını belirterek, "Sizlerin acınızı paylaşıyoruz. 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla Kahta Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Toprak ufak bir rahatsızlık sebebiyle programa katılmadı ama sağolsunlar yardımcıları Halil Geyik.ve Ömer Toprak.bey katıldılar.bu arada sizlerin selamlarını Başkanımıza iletirim Başkanımızda ayrıca teşekkür ediyorum böyle bir etkinlik düzenledikleri için Kaymamakam Kaya. Konuşmasının devamında,Bir toprağı vatan yapan şehitlerimizin kanıdır. Bir topluluğu millet yapan şehitlerimizin kanıdır. Ne kadar ağır olduğunu biliyorum. Bu konuda konuşmak bile çok ağır. Ben şehitle ilgili bir haber aldığım zaman yüreğim parçalanıyor. Ama düşünüyorum sizin kahramanlarınız olmasaydı bugün bu topraklarda vatan olamazdık" dedi.

Program sonunda şehit ailelerine çeşitli hediyler verildi ve burada program son buldu,