3 Adet Çöp Toplama Aracı Aldık

Araç filomuzu her geçen yeni araçlarla güçlendiriyoruz diyen Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak. “Kahta’halkın hizmetine 3 adet çöp toplama araç daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz böylece çöp toplama araç sayımız 11 oldu..

Başkan Toprak.”Bu aracımızla ile birlikte ilçemizde çöplerin toplanmasıyla alakalı çok fazla ihtiyacımız kalmadı. Geçtiğimiz yıllarda kalan eski çöp konteynırlarımızın neredeyse hepsini yeniledik.temizlik anlamında bir çok sorunumuzu hallettik.

Topladığımız çöpleri Diyarbakır yolu Musa Peygamber Mezarlığı mevkiinde bulunan geri dönüşüm merkezine götürüyoruz ve toplanan çöpleri geri dönüşüme kazandırmış oluyoruz.

8.Adet çöp tolama Aracımız olup  ilaveten 3 yeni ve donanımlı çöp toplama aracımızı faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize hayırlı olsun. ayrıca bu araçları Belediyemize tahsisinde emeği geçenlere Başta TBMM Başkanvekilimiz Sayın Ahmet Aydın,’a ve Akparti Adıyaman Miletvekillerimize çok teşekkür ediyorum.

İlçemiz açısından çok önemli bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra da yine temizlik ve diğer hususlarla alakalı proje çalışmalarımız zaten devem edecek.

İlçemizde son 4 yılda yaptığımız çalışmalarla ilçemiz şantiye alanına dönmüş durumdadır.Belediyemizin bünyesinden çalışan işçilerimiz ve çalışanlarımızla beraber

mahallemizde Asfalt yol ve kaldırım çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizin sorunlarını bir bir halletmeye çalışıyoruz. Şu andaki hizmette bunlardan bir tanesidir. Kahta’mızın geleceği parlak, güzel günler bizleri bekliyor” diye konuştu.