Kahta Belediyesi Parke Çalışması Hala Devam Ediyor:

Kahta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bünyesinde başlatılan ve halen devam etmekte olan yol düzenleme, parke döşeme ve kaldırdım yapım çalışmaları belirlenen programlar dahilinde devam ederken, ilçe merkezinde kilit parke taşısız cadde kalmayacağını belirtildi.

Kahta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri parke döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol yapım ve onarım çalışmaları birçok noktada eş zamanlı olarak sürerken, Hürriyet Mahalle 8018 Nolu sokağında kilit parke, kaldırım ve bordür çalışmalarına devam ediyor.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.2014 yılında Göreve geldiğimizden bu yana ilçmizin el değmeyen hiç bir köşesini bırakmamaya gayret gösterdik.Bu düşünce ve doğrultuda çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Bu zamana kadar parke(kilit taş)döşenmemiş kaldırımı yapılmamış bir çok ara cadde ve sokaklarımız bulunmaktaydı.Yaptığımız parke ve kaldırım çalışmalarımız neticesinde unutulmuş bir çok cadde ve sokaklarımızı parke ve modern kaldırıma kavuşturduk.bunlar birtanesi olan hürriyet mahallesindeYol kaldırım ve parke çalışmaları yapıyoruz.

.İlçe merkezi ve mahallerde yol çalışması düzenleme ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor.Çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarımız hava şartları el verdikçe devam edecektir şeklinde ifade etti”