Kahta Belediyesi Ağaçlara Kış Budaması Yapıyor

Kahta Belediyesi, ilçedeki ağaçların sağlıklı gelişmesi ve olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için başlattığı budama çalışmasını sürdürüyor.

Kahta Belediyesi ilçe genelindeki ağaçların bakım ve budama işlemlerini gerçekleştiriyor. Aralık ayın ortasında başlayan.başlayan çalışmalar kapsamında ilçede mahallelerde yol kenarlarında bulunan ağaçların kış aylarında korunması, sağlıklı gelişmesi ve güçlendirilmesi için budama çalışması devam ediyor.

Ekipler daha sonra da park içlerinde yer alan ağaçların budama işlemlerini gerçekleştirecektir. Park içlerindeki çalışmaların da kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten Park bahçe müdürlüğü, çeşitli kurum, kuruluş ve vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek ağaçların budama işlemlerini yapacaklarını belirttildi.