Modern Mezbahane Hizmete Açıldı.

Kahta Belediyesi, tarafından yaptırılan 5 Bin 400 metrekare alana sahip Avrupa standartlarında modern mezbahanın hizmete açıldı.
Kahta Belediyesinin modern projeleri arasında yer alan Avrupa Standartlarındaki mezbahanın açılış törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın,Adıyaman Milletvekileri Adnan Boynukara,Salih Fırah,İbrahim Halil Fırat, AK PartiAdıyaman İl Başkan Mehmet ERDOĞAN. İlçe Başkanlığı Surumlu Başkanı Mustafa Alkayış,Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu,Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya.Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak,Akparti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş.ve Çok sayıda vatandaş katıldı.
Kahta Belediyesi tarafından 5 Bin 400 Metrekare alan üzerine hizmet verecek veteriner hekim, kasaplar, et parçalama alanların yer alacağı mezbahada, hijyenik ve güvenilir şekilde kesimhaneden çıkacak etler vatandaşların sofralarına ulaştırılması hedefleniyor.
Avrupa standartlarında kurulan modern mezbahanın açılış gerçekleştiren. mezbahanın açılış törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü Kahta halkına ve bölgeye hayırlı olmasını diledi.