Belediye Zabıta Ekiplerimiz Fırın Denetimi Yaptı

Kahta Belediyesi zabıta Amirliği ilçe merkezinde faaliyet gösteren ekmek fırınlarında hijyen ve gramaj denetimi yaptı.
Belli aralıklarla ilçe merkezindeki fırınlarda denetimlerini sürdüren Kahta Belediyesi zabıta ekipleri, işyerlerinde genel hijyen denetimi, üretimde kullanılan hammaddelerin uygunluğu ve ekmek gramajlarını kontrol etti.
Fırınların denetimlerini belirli aralıklarla gerçekleştirdiklerini söyleyen Zabıta Müdürü Hasan Çetinkaya.fırıncılarımızı uyarıyoruz. Ekmek gramlarına bakıyoruz, hijyen denetimi yapıyoruz. Şu ana kadar yaptığımız denetimlerde herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık. Denetimlerimizi sık sık yapmaya devam edeceğiz. Burada amacımız fırıncılarımızın hijyenik ortamda ekmeklerini üretmeleri ve halkımızın güvenilir bir şekilde ekmeğini yemesini sağlamak. Hijyen kurallarına uymayan esnaflarımıza da cezai işlemlerimizi uygulayacağız" dedi.