Kahta Belediyesi Eğitime Tam Destek

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, yeni eğitim ve öğretim yılının başladığı şu günlerde eğitime tam destek veriyor. İhtiyacı olan okulların eksiklerini gidermeye çalışıyor.
2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılının başladığı şu günlerde Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, eğitime tam destek verdiğini belediye çalışmaları ve aktiviteleriyle ortaya koyuyor. Başkan Toprak, yaklaşık 1 aydır ilçe merkezindeki okul bahçeleri, ve genel yapı eksiklerini belediye imkanlarını seferber ederek tamamlamaya çalışıyor.

OKUL DUVARLARINA YAPILAN DEKORASYON SÜSLEMELERİYLE ESTETİK HALE GETİRİLİYOR:

Kahta Belediye Başkanı SN.Abdurrahman Toprak’ın talimatıyla ilçe genelinde eğitime verdikleri destekleri sürüyor.okul bahçe duvarlarına manzara ve çeşitli dekorasyon süslemeleri yapılırken estetik ve güzel hale getiriliyor.

OKUL BAHÇELERİNE ASMALI ÇÖP KUTUSU:

Kahta Belediyesi, öğrencilere yönelik projelerin yanı sıra okul duvarlarına ve bahçelerine monte edilen asmalı çöp kutuları ile hizmet etmeye devam ediyor. Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ın. Eğitim ve öğretime verdiği desteklere tüm hızıyla devam ederken;
Başkan Abdurrahman Toprak.yapmış olduğu açıklamada. Eğitime ve çocuklara olan ilgi ve sevgimiz her kesim tarafından bilinmekte. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha yaşanılır bir hayatlarını idame ettirebilmeleri, onlara daha güzel bir eğitim alanı bırakmak için var gücümüz ile çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu kapsamda ilçe genelinde okullarımıza hizmetlerimiz aralıksız devam etmektedir” dedi.

OKUL BAHÇELERİNİ ASFALTMA ÇALIŞMASI YAPILDI:

Kahta Belediyesi, ilçede bulunan okulların bahçelerini asfaltlama çalışması kapsamında Kahta İmam Hatip Lisesi'nin bahçesini de asfaltladı.

Asfaltlama çalışmalarından dolayı Kahta İmam Hatip Lisesi Müdürü Nevzat Özelçi Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

OKUL BAHÇELERİNE OTURMA BANKLARI MONTE EDİLDİ:

Kahta Belediyesi, okul bahçelerinde öğrenci ve öğretmenler tarafından kullanılması amacıyla oturma bankı yaptırdı. Öğrencilerin boş zamanlarında dinlemeleri ve sosyal etkinliklerinde kullanması için düşünülen oturma banklarını Kahta Belediyesi ekipleri, okulların ve Kahta Belediyesi isminin yazılı olduğu oturma bankları okul idarecilerinin belirlediği noktalara montaj edildi.