İlçenin Her Noktasın’da Sıcak Asfalt Çalışması Yapıyor.

Kahta Belediyesi İlçenin Her Noktasın’da Sıcak Asfalt Çalışması Yapıyor.
Bu yıl asfalt sezonuna hızlı giriş yaparak ve birçok mahallede çalışma yapan Kahta Belediyesi, altyapısı biten bölgelerde rekor düzeyde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.
İlçenin her noktasın’da çalışan Fen İşleri ekipleri, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Kahta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Girne Mahallesin’de sıcak asfalt çalışması yapıyor.
Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak,her zaman olduğu gibi yapılan altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceliyor. Sabah erken saatlerde sahaya inen Başkan Abdurrahman Toprak, ilçenin muhtelif yerlerinde yapılan çalışmaları denetleyerek, yetkililerden son durum hakkında bilgi alıyor.
Geçmiş yıllarda olduğu gibi Bu yıl asfaltta rekor düzeyde bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Toprak, özellikle altyapısı ve Doğalgaz bölgelerinde çalışma alanları denetleyerek. işin önemine göre sıcak Asfalt çalışması yaptıklarını, planlı ve programlı bir şekilde ilçenin altyapı ve asfalt ihtiyacını giderdiklerini ifade etti.
Öte yandan, Kahta Belediyesinin yol ve asfalt çalışması vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Yolları asfaltlanarak tozdan çamurdan kurtarılan vatandaşlar, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.