Kahta Belediyesi Hız kesici engeller konuluyor

Kahta Belediyesi ekipleri tarafından öğrencilerin güvenliği açısından okul çevresindeki yollara hız kesici engeller yerleştiriliyor. Başkan Abdurrahman Toprak, öğrencilerin okul önlerinde trafik sorunu yaşamamaları için bu çalışmaların yapıldığını ifade etti.

Kahta ilçesin’de okulların çevresine hız kesici engeller konuluyor. Özellikle öğrencilerin giriş çıkışlarında trafik akışının herhangi bir tehlikeye yol açmaması için Trafik yetkilileri ile koordinasyon içerisinde Kahta Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından belirli noktalara araçlara zarar vermeyen kauçuk malzemeden yapılmış hız kesici engeller konuluyor.

Kahta belediye Başkanı Abdurrahman Toprak,öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına gidip gelmesi için bu çalışmaların yapıldığını belirterek, “Trafik yetkilileri ile koordinasyon içerisinde hız kesici engel bulunmayan yaya ve okul geçitlerine hız kesici kasis dediğimiz engeller yapılmaya başlanmıştır. Bu çalışmalar kapsamında öğrenci yoğunluğunun bulunduğu okullardan başlayarak diğer okullarımızın çevresine de bu engellerden konulacaktır.” dedi.