Belediyemiz okul duvarları resimlerle süsleniyor.

Kâhta Belediyesi'nin desteğiyle ilçedeki ilköğretim okullarının duvarları çeşitli resimlerle süsleniyor. Uygulama, vatandaşlar ve öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı.

Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ın talimatıyla Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerinde yer alan ve ilçenin en uzun okul duvarı konumundaki Kubilay İlkokulu, eski Halk Eğitim Merkezi binası ve İmam Hatip Lisesi çevre duvarları boyanarak palmiye ve çeşitli ağaç türlerinin kabartma resimleriyle süsleniyor.

Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destek ile bilinen Belediye Başkanı Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kubilay İlkokulu’nun yola cepheli beton duvarlarını günümüz koşullarına uygun hale getirmek için çalışma başlattıklarını ifade etti.

Eğitime her zaman destek verdiklerini belirten Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, “İlçemizin farklı yerlerinde insanların her gün geçerken gördükleri gri, karanlık duvarları renklendirmeye çalışıyoruz. Bu sanatsal çalışmaları İlçemizin çeşitli alanlarındaki duvarlara uygulanmaya devam edeceğiz” dedi