Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkan Abdurrahman Toprak’ı Ziyaret Ettiler

Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere Adıyaman’a gelen Dünya Ehl-i Beyt Vakfı başkanı Fermani Altun, Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun, Ülkede asırlardan beri devam eden kardeşliğin dünyaya örnek olduğunu belirterek, “Bizim dinimiz sevgi dinidir. Bizim dinimize Peygamber Efendimizin dediği gibi 'Hayatınızda muhabbet ve istişare yoksa yolunuzu doğru bulamazsınız.
Misafirperverliğinden dolayı Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Adıyaman gerçekten çok değerli bir şehir. Bünyesinde bulundurduğu Sahabe Safvan Bin Muattal Külliyesinden dolayı da bu değeri daha da artıyor.Tanıtımı noktasında Belediye Başkanlarımız ellerinde geleni yapıyorlar. Bizlerde elimizden gelen neyse onu yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kâhta Belediye Başkan Abdurrahman Toprak ise Dünya Ehlibeyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun ve diğer misafirlere teşekkür ederek çalışmaları be projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.
Ziyarette, Başkan Toprak Altun’a yöresel el dokuma halı seccade hediye etti