Kahta Belediyesi asfaltlama çalışmalarını yavuz selim mahallesinde hız kesmeden sürdürüyor.

Yeni Hastane civarı ve yavuz selim mahallesinde Asfalt çalışmalarına devam eden Kahta Belediyesi ilçenin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor.

Asfalt çalışmalarıyla ilçenin yeni yerleşim alanlarına kadar hizmet ulaştıran Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak.Kahta'nın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Yavuz Selim Mahallesinden Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'a teşekkür

Yavuz Selim Mahallesinde gerçekleştirilen Sıcak Asfat çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Nedim Türk "Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Toprak'a mahallem adına, yapmış olduğu hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ediyorum.

Sağolsun Başkanımız her söylediğimizi yerine getirdi kendisine bunun için nekadar teşekkür etsek azdır. Dile getirdiğimiz istekleri yaptığı için ve hiç bir zaman bizi geri çevirmediği için Başkanımıza tekrar çok teşekkür eder. Bundan sonraki yeni hizmetlerinde de üstün Başarlar diliyorum" dedi.