Kahta Caddelerine ve Sokaklarına Neşter Vuruluyor

Kahta ilçesinin en büyük caddeleri olan, İstiklal Caddesi (Fırat Mah.), El Kahtavi Caddesi (Eski Kahta) ve R.Tayyip Erdoğan (İsmat Paşa) Caddelerin yoları sıcak asfalt yapılarak yenilendi.

Kahta Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında, Tahrip gören Yollarda, sıcak asfalt çalışması yapılıyor.

Caddelerin tahrip ve yıprandığı sebebiyle, Kahta Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından Kahta ilçesinin 3. Büyük caddeleri sıcak asfaltla buluşuldu.

Kahta ilçesinde 3. Büyük caddeleri olan İstiklal Caddesi (Fırat Mah.), El Kahtavi Caddesi (Eski Kahta) ve R.Tayyip Erdoğan (İsmat Paşa) Caddelerin sıcak asfalt çalışması biterek hizmete açıldı.

Kahta şehir merkezinde Yapılan yol çalışmalarında, yolların tekrar bozulmaması için, Yer altına doğal gaz boruları çekildi, Elektrik kabloları yer altına alındı ve alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra,  Plentmiks Malzemesi dökümü yapılarak,sıcak asfalt dökümü yapılarak yollar hizmete girdi.

İstiklal (Fırat) Caddesi, Sıcak asfalt çalışmalarının bitirilmesinin ardından, Karşıyaka Birlik camisiden başlayarak İbni Mirza parkına kadar uzanan yolda sıcak asfalt çalışması yapılacağını duyuruldu.

Yol Çalışma güzergahında bulunan vatandaşlarımıza ve bu yolların yapım esnasında rahatsız olan herkesten özür dilediğini belirten Belediye Başkanı Abdurrahman TOPRAK;“ Yol yapım esnasında esnaflarımız ve vatandaşlarımız kısa bir süreliğine rahatsız oldular. Bundan dolayı tüm hemşerilerimizden özür diliyoruz. Sonuçta halkımız şunu diyecek ‘çok güzel bir yol oldu, diyecekler.”diye konuştu.