Başkanımızın ESnaf Zİyretleri

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, esnaf ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor...

Kahta Belediyesi fen işleri müdürlüğü tarafında istiklal caddesinde Asfalt çalışmalarını yürütürken diğer yandan Başkan Abdurrahman Toprak.ise çarşı esnafları ziyaret ediyor. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Toprak, vatandaş ve esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Abdurrahman Toprak.konuşmasın'da.Hergün çarşı esnafımızla bir araya geliyoruz. Kendilerine sabahın erken saatlerinde hayırlı işler dileğinde bulunuyoruz. Tabiki esnaflarımızla aynı zamanda ilçenin sorunlarını dile getiriyoruz. Dolayısıyla bizlerde insanlarımıza hizmet yaparken, hizmetlerle uğraşırken nerelerde eksiklik kaldığımızı, neleri iyi yaptığımızı yine esnaflarımızdan dinliyoruz. Bu anlamda ziyaretlerimiz faydalı oluyor.”Dedi.