Kahta Belediyesi Kaldırımları Modern Hala Getiriyor.

• Kahta Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.
  • Fen İşleri müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde asfalt çalışması sürdürülen yol kenarları başta olmak üzeri kilit parke taşı döşeme çalışması yapıyor.
  • Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, yaptığı açıklamada, İlçenin tüm mahalleleriyle güzel bir görünüme kavuşabilmesi çalışmaların sürdüğünü belirterek,” Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz planlanan program dahilinde yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler dört bir yandan kaldırım yapım ve yenileme işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Bozulan ve Belirlenen cadde sokaklar doğrultusunda kullanılamaz haldeki kaldırımların yerine yeni kaldırımlar yapılırken, diğer taraftan ise şimdiye kadar hiç kaldırımı olmayan cadde ve sokaklar kaldırıma kavuşturuluyor.” dedi.
  • Başkan Toprak, vatandaşların cadde ve sokaklarda daha rahat ve güvenli bir şekilde yürümesi için bu çalışmalara önem verdiklerini belirterek,” Çalışmalar aksatılmadan devam edecek. Özellikle kış aylarında vatandaşların yoğun olarak kullandığı kaldırımların düzgün bir şekilde bakımları da yapılıyor. İlçemiz genelinde yenilemediğimiz yol ve kaldırım kalmayacak” dedi.
  • Özelikle çalışmaları ilgili vatandaşların bazı kaldırımların çok eskidiğini ve yenilenmeye ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, hizmetlerinden dolayı Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a teşekkür ettiler.