Kahta Belediyesi plentmiks malzeme serimi çalışmalarına başlandı.

Kahta Belediyesi Altyapısı tamamlandığı caddelerde, sıcak asfalt öncesi plentmiks malzeme serimi çalışmalarına başlandı.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İstiklal Caddesinde asfaltlama çalışmalarının ön hazırlığı olan plentmiks malzeme serimi çalışmalarımız devam ediyor.

İstiklal Caddemizde proje kapsamında alt yapı çalışmaları tamamlanmış bulunuyor ekiplerimiz bugün gördüğünüz üzere çok şükür asfalta hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız.Çalışmalarımız tarif ettiğimiz plentmiks serimini finişer ile yapmış bulunuyorlar. Araç gereçle ön hazırlık çalışmalarıyla Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipmanlarla yapılmaktadır.

HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Başkan Abdurrahman Toprak.En büyük teşekkürü de Kahta halkına yapmak istiyorum çünkü halkımız bu yolların alt yapının yapılması aşamasında birazda mağdur oldular. Kendilerinin göstermiş oldukları anlayışa yürekten teşekkür ediyorum, İnşallah kaç gün içerisinde sıcak asfalt serimi’nede arkadaşlarımız başlayacaklar.Hedefimiz arzu etiğimiz bu çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır” dedi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak Çalışmalarımız Kahta Halkına Hayırlı Olmasını Diledi.

Kahta’mızı çok güzel günlerin beklediğine dikkat çeken Başkan Toprak. “Halkımızın rahat edebilecekleri birinci kalite diye tabir ettiğimiz yol kalitesine ulaşabileceği güzel günler halkımıza yaşatacağız. Çünkü halkımız bunu fazlasıyla hak ediyor. Ben bu vesileyle çalışma arkadaşlarıma ve bu sıcağın altında gecesini gündüzüne katan bütün ekipmanlarımıza ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ediyorum”Dedi,